Filteren op
Blog & Events
Leveranciers

No supplier

Hi-fi Speakers
Hi-fi Speakers
Grid
List

Er zijn 36 producten.

Grid
List
Item 1-24 van 36 in totaal item(s)
Actieve filters
ACDC Heavy Duty Portable Bluetooth speaker ACDC Heavy Duty Portable Bluetooth speaker
  • Nieuw

VINTAGE Portable Bluetooth Speaker

AC/DC is een Australische hardrock/heavymetalband uit Sydney, gevormd in 1973 door de gebroeders Angus en Malcolm Young. Hoewel de band vaak wordt gezien als pionier van hardrock, classificeerden de leden zelf hun muziek altijd als rock-'n-roll.

€ 299,00 Prijs
Voeg toe aan vergelijker
Skytronic Actieve subwoofer 10"/25cm, zwart Skytronic Actieve subwoofer 10"/25cm, zwart
  • Nieuw

Met deze subwoofer, met een frequentiebereik van 20-200 Hz, wordt door Downfiring (Subwoofer aan de onderkant) meer bas uit de installatie gehaald. De crossover-frequentie is regelbaar tussen de 50 ~ 150Hz , de subwoofer neemt de frequenties beneden de kantelfrequentie over en daardoor worden de andere speakers in het systeem ontlast. De fase is ook aan te passen, hier is te kiezen uit 0° of 180° . De stereo RCA-ingang en normale luidsprekeraansluitingen kunnen verbonden worden met een ontvanger of versterker. De subwoofer rust op vier poten.

€ 139,00 Prijs
Voeg toe aan vergelijker
E-Audio Vochtbestendige 6x9" Ovale Speakers, 2x180w E-Audio Vochtbestendige 6x9" Ovale Speakers, 2x180w
  • Nieuw

Ovale plafondluidspreker met vochtbestendige conus. Het product is geschikt voor gebruik in de meeste huishoudelijke en commerciële toepassingen (surround sound, multi-room, stereo), waar vochtbestendigheid is vereist, waaronder keukens, badkamers, zwembaden, enz. De conusjes met lage impedantie bieden een schone en nauwkeurige geluidsrespons en zijn gemakkelijk in het gebruik. installeren. Verkocht en geprijsd in paren.

 

€ 49,00 Prijs
Voeg toe aan vergelijker
SkyTec Actieve Speakerset 2x10" USB / RGB LED 1600w SkyTec Actieve Speakerset 2x10" USB / RGB LED 1600w
  • Nieuw

De KA-210 is een volledig geïntegreerd en geoptimaliseerd actief speakersysteem met 2x  10" woofers die een krachtig geluid in een breed spectrum produceren. Met 1600 Watt max. vermogen, biedt de versterker speciale EQ contouren voor hoge SPL situaties. Wordt geleverd met MP3-speler, twee kabelmicrofoon ingangen, een stereo 2x 3-band equalizer, echo control, gitaar ingangsregeling en een LED grill. De RGB-LED's reageren op de muziek. De KA-serie is ideaal voor een breed scala aan toepassingen, zoals bij sportfaciliteiten, op podia en andere entertainment.

€ 225,00 Prijs
Voeg toe aan vergelijker
SkyTec Actieve Speakerset 2x10" USB/VHF 178.534 SkyTec Actieve Speakerset 2x10" USB/VHF 178.534
  • Nieuw

De SPD-serie is een serie van hoogwaardige professionele kwaliteit geluidsboxen en zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen, zoals bij sportfaciliteiten, op podia en andere entertainment. Deze SPD luidsprekerset met 800W Dual 10" woofers en ingebouwde versterker genereert een akoestische SPL van 123 dB, biedt een brede spreiding en dus een verbazingwekkende geluidservaring. Voorzien van een echo-functie, MP3-speler, een draadloos microfoonsysteem met twee VHF handmicrofoons, twee kabel microfooningangen, een gitaaringang en LED-verlichting rondom de speakers. De LED's reageren op de muziek.

€ 275,00 Prijs
Voeg toe aan vergelijker
Power Dynamics Actieve Speakers  incl. Beugels Power Dynamics Actieve Speakers  incl. Beugels
  • Nieuw

Een 2-weg stereo luidsprekersysteem met ingebouwde versterker. Uitgevoerd met Bass/Treble regeling, RCA lijningang en luidsprekerklemterminals. Eenvoudig aan te sluiten want het aansluiten van een geluidsbron op de lijningang is voldoende. Geschikt voor zeer veel toepassingen.

€ 79,00 Prijs
Voeg toe aan vergelijker