Filteren op
Blog & Events
Leveranciers

No supplier

Bluetooth Speakers
Bluetooth Speakers
Grid
List

Er zijn 52 producten.

Grid
List
Item 1-24 van 52 in totaal item(s)
Actieve filters
ACDC Heavy Duty Portable Bluetooth speaker ACDC Heavy Duty Portable Bluetooth speaker
  • Nieuw

VINTAGE Portable Bluetooth Speaker

AC/DC is een Australische hardrock/heavymetalband uit Sydney, gevormd in 1973 door de gebroeders Angus en Malcolm Young. Hoewel de band vaak wordt gezien als pionier van hardrock, classificeerden de leden zelf hun muziek altijd als rock-'n-roll.

€ 299,00 Prijs
Voeg toe aan vergelijker
Skytec ST-180 Mobiele Geluidset CD/SD/USB/MP3 Skytec ST-180 Mobiele Geluidset CD/SD/USB/MP3
  • Nieuw

Een professionele mobiele geluidsset met MP3-weergave functie en een ingebouwde 450W versterker en accu in een verrijdbare behuizing voor (karaoke-) feesten enz. Wordt geleverd met 2 draadloze VHF handmicrofoons en een afstandsbediening. Makkelijk te transporteren door de uitschuifbare handgreep en de 2 stevige wielen. Vanwege de oplaadbare accu overal te gebruiken, zelfs als er geen netspanning aanwezig is. Ideaal voor scholen, fitness centra, dansschool, camping, karaokefeesten enz.

€ 459,00 Prijs
Voeg toe aan vergelijker
Idance BT2 Portable Speaker met Draadloze Microfoon, 100w Idance BT2 Portable Speaker met Draadloze Microfoon, 100w
  • Nieuw

Met de iDance Blue Tank2 speaker speel je gemakkelijk draadloos je muziek af via Bluetooth, USB, Mini SD en/of AUX.
Hierdoor kan je de speaker makkelijk koppelen met bijna alle smartphones en tablets. Deze robuuste speaker heeft aan de bovenzijde een handvat en aan de onderzijde wieltjes, waardoor je hem overal makkelijk mee naar toe kan nemen naar bijvoorbeeld het park, strand of je eigen tuin! 
Met de bij inbegrepen microfoon kan je nu meezingen met je favoriete nummers of gebruiken voor karaoke toepassingen.

€ 149,00 Prijs
Voeg toe aan vergelijker
Vonyx Mobiele Geluidsinstallatie 12" 2xVHF mic, MP3, Bluetooth Vonyx Mobiele Geluidsinstallatie 12" 2xVHF mic, MP3, Bluetooth
  • Nieuw

Een professioneel 12" 600W Mobiel geluidssysteem met afstandsbediening, een geïntegreerde USB-poort en SD-slot voor het afspelen van MP3-bestanden. Dit "all in one" systeem is voorzien van een BT ontvanger voor audio streaming en van 2 VHF draadloze microfoons die op verschillende frequenties werken. Werkt via de netspanning of via een 12V ingebouwde oplaadbare accu en is daarom ook buiten efficiënt te gebruiken. Komt met uitschuifbare handgreep en wieltjes. Aan de achterzijde bevinden zich 2 microfooningangen en een echo-effect voor kabelmicrofoons, AUX line-ingang, MP3-bedieningspaneel, regelaars voor toonaanpassingen enz. Het complete systeem is onmisbaar daar waar een goede audioweergave gewenst is.

€ 235,00 Prijs
Voeg toe aan vergelijker
Vonyx Mobiele Geluidsinstallatie 15" 2xVHF mic, MP3, Bluetooth Vonyx Mobiele Geluidsinstallatie 15" 2xVHF mic, MP3, Bluetooth
  • Nieuw

Een professioneel 15" 800W Mobiel geluidssysteem met afstandsbediening, een geïntegreerde USB-poort en SD-slot voor het afspelen van MP3-bestanden. Dit "all in one" systeem is voorzien van een BT ontvanger voor audio streaming en van 2 VHF draadloze microfoons die op verschillende frequenties werken. Werkt via de netspanning of via een 12V ingebouwde oplaadbare accu en is daarom ook buiten efficiënt te gebruiken. Komt met uitschuifbare handgreep en wieltjes. Aan de achterzijde bevinden zich 2 microfooningangen en een echo-effect voor kabelmicrofoons, AUX line-ingang, MP3-bedieningspaneel, regelaars voor toonaanpassingen enz. Het complete systeem is onmisbaar daar waar een goede audioweergave gewenst is.

€ 269,00 Prijs
Voeg toe aan vergelijker