CD Speler-Draaitafel
CD Speler-Draaitafel
Grid
List

Er zijn 7 producten.

Grid
List
Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

De PDX010 Phono voorversterker is ideaal voor audiobronnen zonder Phono-ingang. Deze voorversterker met RIAA correctie zal het zwakkere signaal van uw apparaat versterken tot een normaal line-signaal. De RIAA zal het geluid enorm verbeteren. Met deze Phono voorversterker kunt u uw oude draaitafel aansluiten op uw moderne mixer.

·                     RCA in-/uitgang

€ 29,00 Prijs

Cruiser Chalkboard draagbare platenspeler van Crosley, uitgevoerd in de kleur zwart. Deze platenspeler heeft een ingebouwde voorversterker, koptelefooningang, RCA uitgang, 3 speeds en stereo speakers. 
De Cruiser kun je op drie verschillende afspeelsnelheden instellen. 
Ook is het mogelijk je smartphone aan te sluiten middels een analoge kabel. 
De platenspeler in de vorm van een koffer is makkelijk om op te bergen of mee te nemen. 
Het materiaal van de behuizing is geschikt om op te krijten. Met het meegeleverde krijtje schrijf je je favoriete songteksten op de koffer of maak je allerlei versieringen. 
Als je opnieuw wilt beginnen, veeg je met de wisser het ontwerp gemakkelijk schoon.

€ 85,00 Prijs

power dynamics PDX015 USB PHONO VOORVERSTEKER MET SOFTWARE

SKU: 172.775 | EAN: 8715693293500

Beschrijving:

De PDX015 USB phono voorversterker is een hoogwaardige USB Phono-/line voorversterker voor MM-systemen met veel speciale functies, zoals de mogelijkheid om een platenspeler zowel via USB op de PC als via de line-uitgang op een versterker zonder phono-ingang middels de software te gebruiken. De PDX015 USB phono-/line voorversterker kan via de USB-verbinding van stroom worden voorzien. Meegeleverd wordt de Audacity opnamesoftware

  • RCA in-/uitgang

  • Sterke en tijdloze behuizing

  • Massa aansluiting

  • Hoge kwaliteit RIAA correctie

  • USB 2.0

€ 34,00 Prijs

E-Audio Stereo Phono-voorversterker

Met deze stereofono-voorversterker van E-Audio kan een platenspeler worden aangesloten op een hifisysteem zonder phono-ingang. Het apparaat heeft zowel Phono- als Aux-ingangen die onafhankelijk van elkaar kunnen worden geschakeld naar de lijnniveau-uitgang.

€ 24,00 Prijs