Philips CD-R spindel, 50 stuks

      Review (0)
      € 14,50
      Inclusief belasting
      Op voorraad

      Philips CD-R spindel met 50 cd’s

      Quantity :
      • 100% SSL versleuteld
      • Verstuurd binnen 24uur
      • Retour binnen 14 dagen

      Philips - uitvinder van de CD/ DVD-technologie - heeft een zeer groot aanbod opneembare CD-R media. Deze compact discs zijn een kostenefficiënt medium voor het maken van back-ups of het overdragen van bestanden zoals foto's en muziek. Geschikt voor het branden op een snelheid van 52x.

       

      Specificaties:

      Mediatype:                             CD-R

      Opslagcapaciteit:                   80 Minuten, 700MB

      Schrijfsnelheid:                      52X

      Beschikbare verpakkingen:   Spindel, Jewel Case of Slim Case

       

      Spindel

      Een spindel is een plastic cilinder waarin losse compact discs kunnen worden opgeborgen. De spindel wordt afgesloten door een plastic kap zodat de discs goed beschermd blijven. Een spindel is ruimtebesparend omdat het weinig verpakkingsmateriaal bevat en is de juiste keuze als er veel discs nodig zijn en/of wanneer de discs niet vaak gebruikt hoeven te worden zoals bijvoorbeeld voor het maken van back-ups. De spindels zijn beschikbaar met een inhoud van 10, 25, 50 of 100 discs.

       

      Jewel Case

      Jewelcase en slimcase verpakkingen beschermen de losse discs tegen krassen. Een Jewelcase is een doorzichtig opbergdoosje voor cd's en dvd's. De bodem van het doosje bevat een houder (tray) waar de disc in valt. Tussen de bodem en de tray is er ruimte voor een informatieve!. In de deksel is er plaats voor een boekje.

       

      Slim Case

      De slimcase is een variant van de jewelcase waarbij de bodem en de tray een geheel vormen. Door dit strakke ontwerp is deze case dunner en heeft geen venster aan de achterkant.

      Philips
      CR7D5NB50/00

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Philips CD-R spindel, 50 stuks

      16 andere producten in dezelfde categorie: