Blog & Events
Leveranciers

Geen leverancier

Special Trend Products
Disco-Pa
Disco-Pa
Grid
List

Er zijn 332 producten.

Grid
List
Item 1-24 van 332 in totaal item(s)

Actieve filters

NJS Premium professionele audiokabels worden vervaardigd met REAN-connectors volgens industriestandaard. Deze hoogwaardige XLR Male naar XLR Female kabels gebruiken extra flexibele rubberen kabels en worden geleverd met een klittenbandkabel en Clear Heatshrink voor identificatie.

€ 14,99 Prijs
Voeg toe aan vergelijker

Deze professionele PDM-S1603 16-kanaals Stage mixer is een product uit een serie hoogwaardige stage mixers. Voorzien van een DSP effectprocessor, USB in-/uitgang om o.a. met de computer te verbinden voor het opnemen van muziek, stereo 9-band equalizer enz. Per kanaal is een 3-delige toonregeling beschikbaar (in stereomode een 4-delige) én een regelaar om de kantelfrequentie in te stellen. Het hoge niveau pre-amps zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit behouden blijft en dat de sound dynamisch optimaal wordt weergegeven. Allerlei handige functies zijn voorhanden om een perfecte mix te creëren. Deze stage mixer is ideaal voor mobiele toepassingen, zelfs bij intensief gebruik. Zeer geschikt voor o.a. bands, op podia en in studio’s.

€ 385,00 Prijs
Voeg toe aan vergelijker

MAX 7341, USB/SD MEDIA PLAYER Met deze media player kunt u nu eenvoudig met uw muziek op USB stick of SD card aan het werk. Omdat de muziek

digitaal is opgenomen is overslaan door bijv. stoten of schokken verleden tijd. Op het display verschijnen de ID3 tags

zodat u eenvoudig naar het door u gewenste nummer kunt zoeken. De speler heeft een ingebouwde DSP (digital sound

processor) waarmee u verschillende effecten op uw muziek kunt loslaten. Met het 18cm grote jogwheel kunt u scratchen

en eenvoudig in een nummer naar een que punt zoeken. Door middel van de ingebouwde BPM counter is mixen een

stuk eenvoudiger. Wat u ook wilt, de MAX 7341 maakt het mogelijk!

€ 79,00 Prijs
Voeg toe aan vergelijker

Een professionele mobiele geluidsset met MP3-weergave functie en een ingebouwde 450W versterker en accu in een verrijdbare behuizing voor (karaoke-) feesten enz. Wordt geleverd met 2 draadloze VHF handmicrofoons en een afstandsbediening. Makkelijk te transporteren door de uitschuifbare handgreep en de 2 stevige wielen. Vanwege de oplaadbare accu overal te gebruiken, zelfs als er geen netspanning aanwezig is. Ideaal voor scholen, fitness centra, dansschool, camping, karaokefeesten enz.

€ 459,00 Prijs
Voeg toe aan vergelijker

Deze plasma-raket-lavalamp combineert twee retro-ontwerpen, de iconische lavalampvorm met de onvergetelijke tesla-bol. Het produceert het beeld van een elektrische lading met een opwindend kleurrijk visueel effect. De lamp reageert op aanraking als de bliksemstroom je beweging volgt terwijl het magnetische veld wordt opgeladen.
 

€ 19,95 Prijs
Voeg toe aan vergelijker
Testimonial
Special Trend Products
Prijs € 290,00 Normale prijs € 299,00
Prijs € 279,00 Normale prijs € 288,00
Prijs € 199,00 Normale prijs € 349,00
Prijs € 195,00 Normale prijs € 229,00