Verbatim DVD-R 100 stuks, op Spindel
€ 26,00
Inclusief belasting

Verbatim DVD-R matzilver 100 stuks, op spindel

Aantal
Op voorraad

Add to wishlist

  • 100% SSL versleuteld 100% SSL versleuteld
  • Verstuurd binnen 24uur Verstuurd binnen 24uur
  • Retour binnen 14 dagen Retour binnen 14 dagen

Verbatim DVD-R matzilver 100 stuks, op spindel

 

 

Productdetails

 

Capacity: 4.7GB
Speed: 16x
Pack Style: 100 Pack Spindle
Disc Surface: Matt Silver

Overzicht

Fabrikanten van schijfstations gebruiken media van Verbatim om hun producten te testen. Verbatim staat wereldwijd bekend als de beste om een goede reden: gegarandeerde kwaliteit!

Verbatim levert dankzij het vele onderzoek en de zorgvuldige productontwikkeling van de afgelopen 50 jaar alleen schijven van de hoogste kwaliteit. Dat garandeert dat al uw gegevens langdurig en veilig worden opgeslagen.

Lange levensduur
Optische schijven vormen de beste oplossing voor langdurige, veilige en verzekerde opslag van belangrijke bestanden en zijn ideaal voor alle kostbare foto's, video's en documenten die u nooit wilt verliezen. Ze zijn bestand tegen stof, water en grote schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid.

Harde krasbeveiliging
De dvd's van Verbatim zijn voorzien van HardCoat Scratch Guard om ze te beschermen tegen vingerafdrukken en stof. Dit zorgt voor minder fouten tijdens het opslaan of afspelen van gegevens.

 

AZO-technologie
Voor meer bescherming en betrouwbaarheid is de schijf met AZO-technologie optimaal beschermt tegen UV-straling. Dit garandeert beeld en geluid van de hoogste kwaliteit en een opslag-levensduur van meer dan 100 jaar.

 

43549

Specifieke referenties

Reviews

Nog geen beoordelingen

Schrijf uw beoordeling

Verbatim DVD-R 100 stuks, op Spindel

Verbatim DVD-R matzilver 100 stuks, op spindel

Schrijf uw beoordeling